Bel: +31858885130!
Dartcafé
Kom gezellig een pijltje gooien of balletje stoten bij biljart- en dartcafé Happinezz en beleef een gezellige avond. Wij verzorgen ook darttoernooien.

Vertier in ons biljart- en dartcafé

Bent u toe aan sportieve ontspanning? Voor cafégangers als u heeft Café Happinezz het een en ander in petto. Wij zijn namelijk hét biljart- en dartcafé van Borger en beschikken over topkwaliteit dart- en biljartbenodigdheden waarmee u lekker een potje kunt biljarten of darten. Bovendien kunt u bij ons ook terecht voor een darttoernooi.

Pijltje gooien

De door de Engelsen populair gemaakte sport – darten – geniet sinds eind jaren ‘90 tevens steeds meer populariteit in Nederland. Deze populariteit is grotendeels te danken aan de bekende Nederlandse darters van tegenwoordig: Raymond van Barneveld, Michael van Gerwen, noem ze maar op. Wij spelen daar natuurlijk graag op in. Vandaar dat we alle benodigdheden in huis hebben voor een gezellig avondje darten. Daarbij organiseren we vaak op maandagen dartwedstrijden. Wilt u meedoen aan een van onze toernooien? Houd onze Facebook-pagina of flyers in het café dan goed in de gaten. Laat de Michael van Gerwen of Raymond van Barneveld in u los en imponeer uw vrienden, familie, collega’s of andere cafégangers met uw sublieme werptechniek. Misschien gaat u wel met de grote overwinning naar huis!

Balletje stoten

Is darten niet helemaal uw ding? Geen probleem! Pak een keu en kom gezellig een avondje biljarten bij Café Happinezz. De biljartsport kent veel invloeden uit verschillende landen. De verscheidene vormen van biljart die we vandaag de dag kennen, zijn pas rond het jaar 1900 ontstaan. Biljartliefhebbers uit Borger en omstreken kunnen bij ons in het biljartcafé hun hart ophalen. Hier kunt u namelijk rustig op uw gemak een balletje stoten samen met uw gezelschap.

Heeft u nog vragen aan ons biljart- en dartcafé? Neem contact met Café Happinezz op door te bellen naar 085-8885130 of door het contactformulier in te vullen. Zoek uw vertier bij de biljarttafels en dartbanen in ons café!