Bel: +31858885130!
Eetcafé
Kom langs bij Café Happinezz en geniet van simpele en lekkere hapjes zoals patat, burgers, snacks en koude hapjes. Ideaal voor een hapje en drankje.

Gezellig eten in eetcafé Happinezz

Bij Café Happinezz is het niet nodig diep in de buidel te tasten om lekker te eten. U kunt bij ons eetcafé in Borger namelijk te allen tijde terecht voor smakelijke snacks en hapjes. Het hongerige uitgaanspubliek laten wij eveneens niet in de kou staan. Ook in de nachtelijke uurtjes stillen wij uw honger namelijk met heerlijke lekkernijen!

Simpele en heerlijke hapjes

Gemakkelijk en snel een hapje eten doet u in ons restaurant in Borger. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk patatje, een lekkere frikandel, een smakelijke portie shoarma, een sensationele hamburger of een verrukkelijke kaassoufflé. Maar ook voor bij de borrel hebben wij allerlei lekkere hapjes. Ideaal wanneer je niet uitgebreid uiteten wilt, maar gewoon gezellig wilt borrelen. Bestel bijvoorbeeld onze overheerlijke bitterballen, minifrikandellen of bittergarnituur, of kies voor onze speciale Café Happinezz-schaal met diverse lekkere snacks. Daarnaast bieden wij u een aantal koude hapjes aan voor bij de borrel: van een halve droge worst tot een portie kaas. Zin in iets lekkers? Bestel snel een snack of borrelhapje in het eetcafé!

 

Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem contact op met Café Happinezz in Borger door te bellen naar 085-8885130 of door het contactformulier in te vullen. Laat uw smaakpapillen genieten en kom bij ons eetcafé eten!